Siirry sisältöön

Tervetuloa blogi osioomme. Täällä käsitellemme ajankohtaisia aiheita alaltamme ja vähän muualtakin. Toivottavasti viihdyt blogimme parissa.

Deltec

Perinteinen maalarinteippi tarraa kiinni alustaan ja turmelee herkästi tapetit teippiä poistettaessa. Maalarinteippiä ei ole tarkoitettu pitkäaikaisiin teippauksiin rajauksissa. Se haurastuu nopeasti ja lisäksi auringon valo/uv säteily nopeuttaa teipin rapautumista. Maalarinteipin rajausjälki on rosoinen ja epäsiisti.

Deltec teippi
Maalarin teipin rajaus. Kuvaa suurennettu.

Maalaustyössä ja lopputuloksessa, jota arvostellaan kokonaisuutena on rajauksella suuri merkitys. Jos rajaukset katon ja seinän välillä juoksevat tai eivät ole tasaiset, Ikkunan smyygien rajaukset tuntuvat yms. ei lopputulos ole silmälle mieluinen. Se muuttaa yleiskuvaa, vaikka vikaa ei maallikko huomaisikaan niin jokin siinä mättää.

Deltec teipin mahdollisuudet
Lopputulos on”HDR 10″

Veitsen terävään rajaukseen löytyy kyllä tuotteita. Deltec teipillä saat ”skarpit” rajaukset. Deltec teippi ei jätä liima jäämiä pinnoille. Uv säteilyn kesto on Deltecin rajaus teipeillä jopa 6kk. Tuotetta voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Se kiinnittyy hyvin, mutta on hellävarainen ja erittäin ohut.

Deltec teippi rajauksessa
Tiukat rajaukset tekevät ammattimaisen jäljen

Deltecin  purplen värinen teippi on erinomainen esimerkiksi tapettien päälle rajauksessa. Se ei ota tapetin pinnasta väriä tai pinnoitetta mukaansa, tosin varovaisuus on tässäkin valttia. Oranssi käy mainiosti maali rajauksiin. Kapeammat teipit myös taipuvat pyöreisiin rajauksiin. Käy myös mainiosti auton maalaukseen, kun on tehtävä rajauksia, jotka näkyvät vaan eivät tunnu.

Deltec teippi ja rajausta ilman pykäliä
Auton maalaus

Deltec teippien kärkituotteet ovat Washi teipit. Ne on valmistettu Japanilaisesta riisipaperista ja niitä on on useampaa eri väriä. Jokainen omaan tarkoitukseensa.

Esimerkiksi Deltecin Gold on remontti rajauksessa ykkönen. Voidaan irroittaa vielä 6kk jälkeenkin ilman liima jäänteitä. Käy myös ulos.

Deltecin Purple esim. tapetin päälle, kun rajoitetaan kattomaalia jo tapetoituihin seiniin. Liimapinta on niin mieto, ettei se revi tapettia mukanaan. Irroitettavissa 4kk kuluttua ja vieläkin ilman liima jäänteitä. Tämä teippi on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Deltec maalarinteippi 60 on paperinenmaalarinteippi joka kestää jopa 60 asteen lämpötilaa. Vedenpitävä, erittäin vahva teippi vaikka suojauksiin.

Deltec maalarinteippi Extreme on erikoisriisipaperinen maalarinteippi, joka kestää jopa 100 asteen lämpötiloja. Käy myös märille pinnoille. Tarkkaan rajaamiseen ja käy myös ulos.

Maalaus-Skaala Oy käyttää aina rajauksissa Deltecin teippejä. Olemme tottuneet luottamaan niihin ja se helpottaa työtä, kun ei tarvitse jännittää, että mitähän tästäkin tulee, kun otamme rajausteipin irti. Lopputulos pitää olla sellainen, että olet siitä ylpeä.

Deltec teippejä on saatavilla useimmista alan liikkeistä, kuten esimerkiksi RTV-yhtymästä.