Siirry sisältöön

Tervetuloa blogi osioomme. Täällä käsitellemme ajankohtaisia aiheita alaltamme ja vähän muualtakin. Toivottavasti viihdyt blogimme parissa.

Pintaremontti

Tervehdys vaan kaikille. Aiheenamme tänään pintaremontti ja mitä se sitten tarkoittaakaan käsitteenä. Pintaremontti on vähän, kuin siivous tai uudet verhot, sohvat, matot yms. Tällä tarkoitan sitä, että jos haluat piristystä arkeen ja seinät on likaiset, tummuneet tai jopa halkeilleet. Voit kuvitella miltä ne näyttäisivät puhtaina ehkä sävytettyinä johonkin uuteen sävyyn mikä sopii lempi huonekaluihin tai sitten vaikka tapetoituina.

Pintaremontti tekee onnelliseksi
Tapetin pehmeys valloittaa

Pintaremontti ei kuitenkaan tarkoita sitä, että rissataan maalia suoraan vanhan maalin päälle joka suuntaan….vähän niinkuin elokuvissa. Ja miten hauskaa siinä onkaan…Voin sanoa, että hauskuus loppuu siihen, kun maalipinta kupruilee ja irtoaa seinästä kuin iho liiallisen auringon oton seurauksena.

Pintaremontti voi muuttaa koko huoneistoa
Maali ei pysy kiinni alustassaan ilman pohjatöitä

Kuvaa on suurennettu, mutta maali on pahasti irti. Pintaremontti voi tietysti sisältää erilaisia asioita, mutta esimerkiksi maalatun pinnan päällä on melko nopeasti epäpuhtauksia, jotka vaikuttavat epäedullisesti uusien maalikerrosten tarttuvuuteen. Pohjatyön jättäminen väliin ei kannata.

Pintaremontti ei kuitenkaan ole lopputulokseen nähden kovin suuri investointi, mutta sen tuoma muutos voi vaikuttaa esimerkiksi ostopäätökseen tai myyntipäätökseen. Nimittäin asuntoa ei välttämättä halutakkaan myydä muutoksen jälkeen.

Suosittuja sävyjä seiniin ovat melko vaaleat sävyt kuten Paperi ja Höyry. Nämä ovat valkoisen kaltaisia harmaaseen miedosti taittuvia sävyjä. Sitten tunnelmaa ja lämpöä luovat Batisti ja Piazza. Nämä ovat ns. greige sävyjä eli beigen ja harmaan sekotteita ja niinikään vaaleita. Kaikki em. sävyt ovat Tikkurilan Symphony kartan sävyjä. Sävyjä on kaiken kaikkiaan 2436 sisämaalaukseen soveltuvaa väriä.

Pintaremontti Tikkurilan maaleilla
Piazza Y487

Pintaremontti voi tulla sinullekin aiheelliseksi ja silloin kannattaa ottaa meihin yhteyttä, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja juuri sellaisen, kuin haluat.

Seinien maalaustyöt, katon maalaustyöt, ikkunat ja ikkunapielet, ovet, jalkalistat ja tapetoinnit yms. Mitä vain koet haluavasi remonttiisi sen saat meiltä.