Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone remontti on ehkä suurin yksittäinen remontti kotona, mutta kylpyhuoneen ulkonäkö myös vaikuttaa asumisviihtyisyyteen merkittävästi.

Kylpyhuone remonttia ei voi tehdä ”itse” ellet sitten ole alan ammattilainen. Se tosiaankin vaatii tekijältään ammattitaidon, jotta vältytään mittavilta ja erittäin kalliilta vahingoilta. Kylpyhuone lasketaan märkätilaksi ja märkätila vaatii vedeneristyksen, jonka tekijällä on oltava VTT märkätila-asentajan henkilö sertifikaatti.

Märkätila remontti on aina ilmoitettava taloyhtiölle. Samalla voit kysyä isännöitsijältä, jos vaikka taloyhtiö suostuu maksamaan vedeneristyksen. Joissakin yhtiöissä se on mahdollista.

Ympäristöministeriö on rakennuslain 13§:n nojalla antanut rakennusten toimivuutta kosteuden kannalta koskevat määräykset ja ohjeet ( C2 ).
Näistä sinun ei tarvitse kantaa huolta, kun valitset Maalaus-Skaalan kumppaniksesi kylpyhuoneen uudistamiseen. Suunnitellaan yhdessä viihtyisä, toiminnallisesti täydellinen ja kaunis kylpyhuone sinulle ja toteutetaan se ammattitaidolla.