Oletteko tietoisia Tikkurilan tarjoamasta väritakuusta? Se koskee Tikkurilan sisäseinälateksimaaleja, jotka on sävytetty Tikkurilan Tunne Väri värikartan mukaan.  (Tikkurilan sävytyskoneella joissa on siis Tikkurilan väripastat). Tämä väritakuu on huippu juttu, sillä aina se kaupassa valittu sävy (väri) ei sitten olekaan siellä kotona enää ihku vaan ähky. Joskus jokin sävy voi tuntua hieman haasteelliselta, mutta viihtyisältä. Toinen sävy taasen on ”hyväntuulinen” ja sydämellinen ja sitten on se arkkitehdin rohkea harmaa.Tämä Tikkurilan väritakuu mahdollistaa kokeilemisen ja fiilistelyn ja mikäli et tule sinuiksi sävyn kanssa on sinulla uusi mahdollisuus. Tämä lisää mielestäni mielikuvitusta ja kilpailukykyä, hyvä Tikkurila!

Ystäväpiirissäni on hauska sanonta:” kevät keikkuen tulevi mieheni autokauppoihin menevi.” Totta on se, että miesten autokuume nouseee mittoihin mahtaviin aina näin kevään kynnyksellä ja meillä naisilla alkaa keväisin tämä kodin kohennus operaatio. Sukupuoli siis määrittelee mitä haluamme/ostamme. Miehet ostavat high techiä ja naiset high touchia sekä unisex-tuotteita. Tuo rosteri villitys keittiö härpäkkeissä alkoi kun miehet saatiin kiinnostumaan kokkailusta, miestä et näe pinkin kauhan varressa. Naisille on tarjolla jopa vaaleanpunaisia lumilapioita.

Minä sain houkuteltua mieheni Miele gallerian kokkausiltaan…ja yllätys yllätys puolet osallistujista olikin miehiä. Hienoa heittäytymistä heiltä (siis miehiltä) ja ihanainen kiitos Mialle & kumppaneille ilta oli todella onnistunut ja lämminhenkinen. Miehet haluavat olla varmoja aina kaikessa mihin ryhtyvät, hulluja heittäytyjiä on harvassa. Naiset uskaltavat mielestäni enemmän. Suurin oivallus (naisten illoissa) on ollut se, ettei haittaa jos menee vähän ”metsään”… toisella kerralla se onnistuu jo paremmin. Naisille kun 2+2 voi joskus olla myös 5 eikä siis 4. Minullakin on vaikeuksia muistaa vasen ja oikea, meillä onkin siis minun vasen ja oikea sekä miehen vasen ja oikea. Tämä minun ”rajoittuneisuuteni” ymmärtää vasen ja oikea luo haasteita ihan arkielämään. Huidon apukuskina usein käsillä ohjeita miehen suuntaan ja komennan kääntymään oikealle (vaikka siis tarkoitan kääntymään vasemalle). Minussakin taitaa asustaa tuo Hannele Laurin tunnetuksi luoma naisen logiikka…

Tuo kuva on vuodelta 87 ja edellinen osakas oli tehnyt rohkeita valintoja, Minä valitsin silloiseen kotiimme sitten väriksi tuon persoonallisen maalarin valkoisen F 157.

Aurinkoista kevät päivää teille toivottaa Maalarimari